İSTANBUL / SANCAKTEPE - Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzda filistine yapılan haksızlık karşısında toplumsal bilinç amaçlı sergi düzenlenmiştir.

Ekm

100. Yıl öğretmenler arası yürüyüş yarışmasında okulumuz Beden Eğitimi öğretmenlerinde 2. Olan simay Karabulut'u tebrik ediyoruz.

Ekm

Sancaktepe ilçe genç kızlar kross koşusunda takım halinde 1. Olarak şampiyon olan okul takımız.

Ekm

Bahattin UYSAL öğretmenimizin meslek hayatı boyunca verdiği özveri, emek ve gayretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Sancaktepe Belediyesinin kurduğu gençlerin akademik başarısını vizyon edinen genç gelecek topluluğunun tanıtımı yapıldı.

Eyl

Madde bağımlılığı ile mücadele programı kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği NARKOTIR programına Sancaktepe Kaymakamı Ahmet KARAKAYA Beyin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ  hanımın katılımıyla düzenlenmiştir.

Eyl

Sancaktepe muftulugunden vaize Zehre Bişkin Gemicioglu  mevlidi nebi haftası kapsamında öğrencilerimizle buluştu.

Eyl

Rehberlik ogretmenlerimiz ve idarecilerimiz simif başkanları ile sene başı genel değerlendirme toplantısı gerceklestirdi.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SORUMLULUK SINAVI TAKVİMİNE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYINIZİ