İSTANBUL / SANCAKTEPE - Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Sancaktepe belediyesi işbirliği ile coğrafya zümresi ve İngilizce zümresi olarak 12j-11C-11B sınıfları ile temiz çevre konulu  ve hayvan dostlarımız aç kalmasın başlıklı bir çalışma düzenledik.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Nis

"Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" adlı proje kapsamında  İstanbul Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okuma saati ilan edilen 21.00-21.30 saatleri arasında Samandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  olarak tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizi her akşam hep birlikte kitap okumaya davet ediyoruz.

Şbt

28 Şubat tarihinde okulumuz öğrencilerinde deprem bilinci oluşturmak ve deprem esnasında ne yapılması gerektiğini öğrenmek adına tatbikat gerçekleştirilmiştir.

Tatbikat siren sesi ile başlamış olup ikinci sirenle birlikte dışarı çıkılmıştır. Okulun tahliyesi 2.45 dk sürmüştür.

Narkotır gezimizden görüntüler.

Şbt

Katıldıkları tüm turnuvalarda göğsümüzü kabartan masa tenisi takımımız İstanbul valiliğinin düzenlediği petrol ofisi okul sporları liginde oynadıkları tüm maçları kazanarak şampiyon olmuştur.

Şbt

Yalova Üniv. Rektörü Sn. Mehmet BAHÇEKAPILI'ya katkıalrından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Aşağıdaki linke tıklayarak 2024 şubat sorumluluk sınav takvimini takip edebilirsiniz.

Ock

Hitabet dersi 4-6 yaş Kuran kursu uygulama faaliyeti kapsamında Şule Hanım kuran kursuna ziyaret ederek bilgili ve keyifli vakitler geçirdik.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü tarafından British Council ve Sabancı Vakfı iş birliği  ile düzenlenen, İngilizce öğretmenlerinin mesleki ve alan gelişimlerinin ve mesleki işbirliklerinin desteklenmesi amacıyla yürütülen "English Together" (Birlikte İngilizce) Projesi öğretmen eğitimleri okulumuzda gerçekleştiriliyor.

HEDEF 2024 YKS

Ara

I. Dönem okulumuzda gerçekleşen veli toplantımızda daha kaliteli bir eğitim ve öğretim için neler yapabilceğimizi konuştuk.

Ara

Biz büyük bir aileyiz. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

YKS tanırım videosu